Indsendt af: | Line d. 12-12-2007 |
Antal personer: | 4-6 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (11 har stemt) | | |
1 kg kartofler
Porre efter smag
1 l grønsags bouillon (2 terninger)
Salt og peber
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Skær porren i ringe i tykkelse af 1 cm.
Svits kartofler i en smule fedt og godt med peber.
Svits porrerne med.
Tilsæt bouillon og lad det koge i et par minutter.
Blend hele massen og smag til med satt og peber.
Rigtig god her om vinteren.
Kan spises som den er, men er rigtig god med lidt brød til, og hvis man rigtig skal flotte sig er den også god med stegte bacontern.
Mads d. 18-02-2008Ganske simplet, og resultatet er jo alletideres. Tog dog lidt mere end 30 min her, nærmere 45 min, men måske også bare fordi jeg er en langsom snitter.
Kan bestemt anbefales :D
Mette d. 28-09-2009Rigtig lækker kartoffelsuppe ! Kan bestemt anbefales . Og et plus, at den er nem at lave ! :)
hanne d. 11-01-2010den er super lækker.. den er nem, billig og mætter.. den er dog en smule tyk måske eller er det bare mig?
Martin d. 11-03-2011Hej alle sammen skal der Ikke vand i den suppe ? og men nu har Taget vand med i og nu må jeg se om det virker og vis det virker så er det mega nemt at lave
Stine d. 06-04-2011Jo 1 l. grøntsagsbouillon ;-) 1 l. vand med to terninger.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(