Tunbøf

Indsendt af:Birgitte T. d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(13 har stemt)
 
1 dåse tun i vand
1 æg
1 dl rasp
salt
peber
revet gulerod
finthakket champignon fra glas
evt. løg (giver frikadelle-smag)
evt. finthakket peberfrugt

(giver 2 store bøffer)
Hæld vand fra tunen og mos den med en gaffel. (Blend evt; så bliver de mere formbare). Rør de øvrige ingredienser i og form farsen til bøffer. Steges ved svag varme med lidt fedtstof. Pas på ved vending; de er løsere i kødet end almindelige bøffer! Kan spises varme med kartofler og/eller grøntsager eller kolde som frokost/madpakke med salat til. Også fint som pålæg. Billig måde at få fisk på!
Maria d. 15-02-2007
Rigtig lækkert!


Helle d. 03-03-2010
Det er virkelig lækkert og nemt, det skal jeg helt sikkert prøve igen!

Fie d. 19-01-2012
Jeg manglede en måde at tvinge tun ned, denne er super! Havde ingen gulerødder, og bryder mig ikke om champignon, så lavede dem uden, og det var stadig godt!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(