Indsendt af: | ClausClemmensen d. 18-01-2008 |
Antal personer: | 2-4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (42 har stemt) | | |
250 g Pasta (skruer eller andet lignede - IKKE BÅND)
Kylling/kalkun (bare en pakke filét eller i tern)
1/4 lmadlavningsfløde
1 pk bacon
2-3 porrer
Gulerødder
2 fed hvidløg
Salt og peber
100 g revet ost
Pasta koges til de er færdige. Gem måske lidt af vandet til væde senere.
Mens pastaen koges, steger man bacon og kylling/kalkun (god ide at starte med bacon, for så kan man bare stege kyllingen i fedtstoffet der fra).
Mens bacon og og kylling/kalkun steges, skylles og skæres porrer ud (man kan bare skære dem i skiver, og så dele dem, så det er små ringe).
Når kødet er stegt, steges porrer sammen med kødet nogle få minutter. Herefter hældes madlavningsfløde og evt. lidt væde (mælk eller vand) samt presset hvidløg over det hele og det varmes til det bobler lidt. Tilsæt også salt og peber efter behov.
Herefter hældes det hele over i et fad sammen med pasta, og der rodes rundt. Derefter har man et fad med god mad, som godt kunne trænge til noget ost på toppen. :) Tilsæt selv efter behov.
Smager dææælme godt og er faktisk ret fedtfattigt hvis man vælger kalkun og madlavningsfløde + ost med lav fedtprocent.
Jesper Kallehauge d. 17-04-2008Kanon lækker ret! Og nem at lave.
Nichlas d. 14-05-2008Prøvede den lige i dag, og det var bare dejligt. Man bliver helt mæt og så er det en ret økonomisk ret. Den kan jo mixes på alle mulig forskellige måder :D
ac d. 31-08-2009kommer gulerødder med sammen med porrerne?
Peter d. 16-09-2009Super lækkert..
Men jeg undlod da gulerødderne, hvad skal de?
Nicklas d. 21-09-2009Kanon god ret. Hatten af for det til trods for at jeg kom til at hælde kogende vand ud over min arm :/
5/5 stjerner fra mig :)
Majken d. 09-10-2009Super duper ret. Sprang også gulerødderne over. Og skiftede madlavningsfløden ud med cremefine. Det kan anbefales :)
Kirsten Kjær d. 21-12-2009Super god og nem daglig ret.
Jeg laver ekstra af retten, som uden sovs kommer direkte i to madpakker til skolen. (min søns yndlingsmadpakke).
CIRKUS TORSK d. 04-01-20115/5 HERFRA HILSEN METTE OG PETER ! :D
Rikke d. 07-03-2011Skal prøve retten i aften det lyder super lækkert også er det jo en sund ret dejlig
Ajers d. 30-12-2011Tilsæt hvidvin sammen med cremefine/madlavningsfløde.
Morten d. 14-08-2012Super god ret. Har lavet den mange gange, og det kan ikke gå galt ;)
Jeg erstatter dog porrer og gulerødder med Forårsløgs. Smager super godt :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(