Indsendt af: | Birgitte T. d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
Ca. 9 dl mel
4 tsk bagepulver
2 spsk sukker
2 knsp salt
2 1/2 dl mælk/surmælksprodukt
100 g blødt margarine
Bland mel, sukker, bagepulver og salt. Rør den bløde margarine og mælk i og ælt, til dejen er glat. Rul dejen ud på en melet bordplade (1-2 cm tyk) og stik scones ud med et glas. Læg dem på en bageplade med bagepapir, pensl med vand og bag dem ved 200 grader i ca. 8 minutter. Serveres lune med smør og marmelade/honning, men er også gode afkølede med fx kødpålæg.
anonym d. 13-03-2012Plejer der ikke og være chokolade i scones?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(