Indianer-røv

Indsendt af:Søren d. 21-01-2008
Antal personer:2
Tilberedningstid:20 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(25 har stemt)
 
300 g pasta
1 hakket løg
1 finthakket hvidløg
1 pakke bacontern eller tilsvarende i baconskiver
2 pølser (partypølser, langejan - ligegyldigt)
Ketchup
Salt
Peper
1) Sæt vandet til pastaen til at koge
2) Hak pølserne, løget og hvidløget (og skær baconskiverne, hvis man ikke har tern)
3) Når vandet koget, hæld pastaen i.
4) Så snart pastaen er hældt i det kogende vand, steges bacon på en pande.
5) Når baconet er mellemstegt tilsættes de 2 hakkede pølser, det hakkede løg og hvidløget.
6) Når løget og hvidløget er brunet, bør det ca. passe med at pastaen er klar, hvorefter vandet hældes fra og pastaen skal på panden. Til dette tilsættes der straks en rigtig god omgang ketchup, så meget så al pastaen har en god snert af rød farve (omkring 3 gode sprøjt ketchup). Tilsæt en smule salt og peber.
7) Lad det "stege" ved mellemvarme i 1-2 minutter, og herefter er retten klar til servering (kan twistes ved at drysse en smule oregano og paprika ovenpå efter retten er kommet på tallerken).
Johan d. 18-01-2010
TAK, SØREN!

Niels Mikkelsen d. 15-05-2010
Vi laver det retten i Søværnet.Det er en gammel egnsret.Den blev brugt på fiskekuttere i gamle dage.

peter Ogstrup d. 26-09-2010
Den er fremragende

Jimmi N d. 28-08-2011
Er nu ikke helt sådan jeg plejer at lave den; er godt nok noget tid siden, så kan ikke huske om jeg plejer at bruge hvidløg, men ellers er alle ingredienserne rigtige nok. Bortset fra pølserne - så vidt jeg husker, plejer jeg gerne at bruge omkring en halv pakke, så der kommer noget mere kød i.

Men omvendt, jeg plejer så også at have mad til 2-3 dage i sådan en omgang. :P

Nichlas d. 10-04-2012
Man kan bruge tomat purè istedet for ketchup (:

123 d. 24-09-2012
Qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnm,.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(