Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
500 g hakket oksekød
1 løg
250 g champignon
1 rød peberfrugt
1/4 l creme fraiche
1 tsk oregano
1 tsk paprika
Salt
Peber
Kødet formes til bøffer og steges på en pande. Løget pilles og skæres i tern. Champignon renses og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, befries for kernehuset og skæres i tern.
Bøfferne tages op fra panden, og placeres midt på et firkantet stykke folie (ca. 15x15 cm).
Champignon svitses på en tør pande, til de har afgivet væde. Champignon, løg, peberfrugt og krydderier fordeles og lægges oven på bøfferne.
Tilsidst skal der en skefuld creme fraiche oven på hver bøf. Folien lukkes omkring hver bøf, så man får en lille pakke.
Bøfferne steges i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter. Kan evt. serveres med salat til.
bjarne fra næstved d. 18-01-2010det stinker. jeg lavede det for min svigermor og hun hader mig for det.
karrymanden d. 04-03-2011pøllemad
Karim Zaza d. 26-12-2011Det smager af en stor fed bunke lort op skrævs ;)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(