Grovboller

Indsendt af:Birgitte T. d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(8 har stemt)
 
10 g gr
4 dl lunkent vand
2 spsk olie
3 tsk salt
2 dl hvedeklid
2 dl havregryn
groftrevet gulerod
Ca. 1/2 dl hrfr
Ca. 350 g hvedemel (gerne m. hjt protein-indhold; fx 'Bagerens Hvedemel' fra Netto)
Start med at rive gulerdderne. Udrr s gren i vandet og tilst de vrige ingredienser. lt dejen godt igennem; den skal vre ret fugtig, s tag ekstra mel til hjlp. Stil den natten over til koldhvning i kleskabet. Form derefter dejen til boller, lg dem p en bageplade og lad dem efterhve tildkket 15 minutter. Pensl med vand og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter. (Bank p dem for at hre, om de lyder hule. nskes en mere klg form for bolle, tages de ud lidt fr). Disse boller er fedtfattige og smkfulde af fibre. De er lidt tunge i det og mtter meget. Rigtig gode til madpakken eller en udflugt.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(