Indsendt af: | Michael Tipsmark Jensen d. 01-02-2008 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (10 har stemt) | | |
1 pose risblanding (Nettos) m. majs, ærter, ris m.m.
1 pose finthakket spinat (Nettos)
1 bakke bacon i tern (også fra Netto)
Fat en gryde der kan rumme alle ingredienserne.
Brug ikke olie eller fedtstof til stegningen, da bacon'en kan steges i sin egen væde/fedtstof.
Steg bacon'en i en gryde indtil væden begynder at sive ind i baconen igen.
Når dette er gjort, åbnes posen med det frosne spinat og smides ned i. Da spinaten er forkogt, skal den kun varmes op i gryden.
Når spinaten er optøet i gryden, og nær kogepunktet åbnes risblandingen og hældes i gryden. Og da risblandingen også er forkogt skal denne også kun varmes op.
Lad retten simre i 5 minutters tid og den er serveringsklar.
Kan evt. krydres med salt og peber, men pas på med salten, da bacon er meget saltholdigt.
Nem og billig at lave, retten kan også halveres i alle ingredienserne hvis man kun er 2 personer.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(