Æggekage i ovn

Indsendt af:Lotte Rasmussen d. 10-02-2008
Antal personer:4
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(46 har stemt)
 
10 pølser skåret i skiver
1 pk skiveskåret bacon
12 æg
6 spsk mel
3 dl mælk (skal der kræses brug fløde)
2 tsk salt
Peber
Tænd ovnen på 200 grader. Smør et ildfast fad med fedtstof. Pisk æggene sammen med mel, mælk og krydderier. Læg pølserne i fadet, hæld æggemassen over, læg baconskiver ovenpå. Sæt fadet i den forvarmede ovn og bag i 30 minutter til æggekagen er hævet og gylden.

Man kan også bruge bacon i tern i stedet for pølser, og der kan også tilsættes kogte porrer eller en rest nye kartofler i tern.

Serveres med lune flutes, tomater og purløg.
Kristian d. 06-08-2012
Super opskrift - og herrelet (omelet) at lave ;-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(