Indsendt af: | Lotte Rasmussen d. 10-02-2008 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (46 har stemt) | | |
10 pølser skåret i skiver
1 pk skiveskåret bacon
12 æg
6 spsk mel
3 dl mælk (skal der kræses brug fløde)
2 tsk salt
Peber
Tænd ovnen på 200 grader. Smør et ildfast fad med fedtstof. Pisk æggene sammen med mel, mælk og krydderier. Læg pølserne i fadet, hæld æggemassen over, læg baconskiver ovenpå. Sæt fadet i den forvarmede ovn og bag i 30 minutter til æggekagen er hævet og gylden.
Man kan også bruge bacon i tern i stedet for pølser, og der kan også tilsættes kogte porrer eller en rest nye kartofler i tern.
Serveres med lune flutes, tomater og purløg.
Kristian d. 06-08-2012Super opskrift - og herrelet (omelet) at lave ;-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(