Kartoffelsalat med feta og oliven

Indsendt af:Nanna d. 19-02-2008
Antal personer:3-4
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(2 har stemt)
 
1 kg bagekartofler
½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
2 tsk tørret oregano

500 g peberfrugter i forskellige farver
2 sksp olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber
50 g sorte oliven
100 g fetaost
Kartofler med skræl halveres på langs og skæres i smalle både på den lange led. De lægges i et ildfast fad og blandes med olie, citrosaft, salt, peber og oregano. Bages ved 250 grader til de er brune og bagte, ca. 40 minutter. Vendes undervejs.

Peberfrugterne udkernes og skæres hver i tykke strimler. Bland dem med olie, hakket hvidløg, salt og peber. De bages samtidig med kartoflerne i et andet ildfast fad i ca. 30 minutter. De skal være let brændte og bagte. Vend også dem undervejs.

Når det hele er afkølet, vendes det forsigtigt sammen i et fad. Fetaen smuldres over og olivenerne lægges på til sidst.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(