Kartoffelsalat med feta og oliven

Indsendt af:Nanna d. 19-02-2008
Antal personer:3-4
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(2 har stemt)
 
1 kg bagekartofler
dl olivenolie
2 spsk citronsaft
2 tsk trret oregano

500 g peberfrugter i forskellige farver
2 sksp olivenolie
2 fed hvidlg
Salt og peber
50 g sorte oliven
100 g fetaost
Kartofler med skrl halveres p langs og skres i smalle bde p den lange led. De lgges i et ildfast fad og blandes med olie, citrosaft, salt, peber og oregano. Bages ved 250 grader til de er brune og bagte, ca. 40 minutter. Vendes undervejs.

Peberfrugterne udkernes og skres hver i tykke strimler. Bland dem med olie, hakket hvidlg, salt og peber. De bages samtidig med kartoflerne i et andet ildfast fad i ca. 30 minutter. De skal vre let brndte og bagte. Vend ogs dem undervejs.

Nr det hele er afklet, vendes det forsigtigt sammen i et fad. Fetaen smuldres over og olivenerne lgges p til sidst.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(