Indsendt af: | Anders Utsen d. 19-03-2008 |
Antal personer: | 4-6 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (2 har stemt) | | |
280 g tomatpuré
800 g hakket oksekød
500 g tortellini
Peber
Oregano
Solsikkeolie
Paprika
Muskat
2 stk lauerbæblade (knust)
Hvidløg
1 glas rødvin
300 g revet ost
Brun kødet i ca 1dl solsikkeolie, hæld tomatpuré i og rødvin rør 5 min og så kryderierne samt lauerbærblad og hvidløg (jeg bruger normalt 8 fed) lad det simre og rør i ny og næ mens tortellinien koger i 10 minutter.
hæld tortellini i et fad (gerne med låg, hvis den er af glas) og herefter kødsovs, drys med ost og evt. rasp.
stilles i 200 grader forvarmet ovn (180 hvis varmluft) i en halv time til fyrre minutter.
Anna d. 01-12-2010Kan godt blive lidt dyrt. undlod at købe laurbærblade og muskat, men brugte det jeg lige havde derhjemme, den blev rigtig lækker alligevel (:
ciGJXArtjjSCLoVK d. 19-07-2011I wnated to spend a minute to thank you for this.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(