Indsendt af: | Birgitte T. d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (1 har stemt) | | |
150 g smeltet margarine
3 æg
300 g sukker
450 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk kanel
1/2-1 tsk vanille
Evt. 1/2 tsk kardemomme/ingefær
(Giver min. 2 plader fulde)
tilberedning: Start med at smelte margarinen. Pisk æg og sukker til 'æggesnaps' og kom den afkølede margarine i. Alt det tørre blandes separat og røres nu gradvist i. Ælt dejen og form til lange stænger, der skæres ud. Rul evt. de enkelte pebernødder. Bages ved 200 grader i 7-10 minutter.
Mamamia d. 04-12-2005ok
muttitina d. 05-12-2005de er gode
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(