Pastaret

Indsendt af:Ditte d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(3 har stemt)
 
(Antallet af ingredienser er cirka betegnelser)
250 g pastaskruer
250 g frosne grønsager efter eget valg (rå kan osse koges)
500 g kød rester (skinke el. kødsovs osv.)
Revet ost

becamelsovs:
100 g stegemagarine
Ca. 3-4 spsk. hvedemel
Ca. 1/2 l mælk
salt
Peber
Paprika
Kog skruerne i en gryde med vand tilsat lidt salt til de er møre.
giv grønsagerne et kort opkog.
skruerne hældes i et rimeligt stort ovnfast fad.
Oven på skruerne hældes nu grønsagerne og kødet.
becamelsovsen (der er meget tyk) hældes derefter oven over så det dækker det hele.
tilsidst smuldres osten over.
Derefter skal det i ovnen på 200 grader til osten er blevet godt sprød og gylden.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(