Indsendt af: | Lonnie d. 26-04-2008 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
500 g gulerødder
2 spsk citronsaft
1 tsk olivenolie
1 spsk sukker
1 fed knust hvidløg
1 knsp kanel
1 knsp cayenne
kær gulerødderne i lange tynde strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Bland citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne.
Nabil d. 21-03-2010Man kan i stedet for hvidløg tilsætte lidt appelsin juice samt rosiner, hvis man er til det :-)
smager super
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(