Pindsvin med unger

Indsendt af:Per Pedersen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(36 har stemt)
 
400 g hakket oksekød
2 spsk rasp
1 æg
1/2 kop mælk
1 kop ærter
2 tsk tomatketchup
1 tsk salt
1 knivspids peber
1 ds cocktailpølser
8 mellemstore kartofler
6 spsk smør eller margarine
2 spsk rasp
1 dusk persille
Kom kød, æg, ærter, ketchup, salt og peber ned i en skål. Ælt det hele godt sammen.
Form en kugle af kødet og læg den i en ildfast fad og sæt cocktailpølserne ned i kødet.

Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem og sæt dem ved siden af kødet.

Smelt smørret og hæld lidt over kødet og kartoflerne og drys med rasp.

Sæt fadet ind i en varm ovn på 225 grader på nederste rille i 45 min.

Hæld det varme smør i en skål og drys hakket persille over.
peter schou nielsen d. 29-08-2005
det er en rigtig god opskrift.
google skule lave en reklame med den.

Linda d. 23-04-2008
En ret fra barndommen.. MUMS..

Maja d. 10-08-2010
Det er min livret, elsker den!!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(