Indsendt af: | Gert d. 30-04-2008 |
Antal personer: | 3-4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (1 har stemt) | | |
1 stort hakket løg
500 g hakket svinekød
2-3 porrer snittet i skiver
2 tsk karry
1 stort skrællet æble i terninger
1 spsk mangochutney
1 bouillon-terning
Svits løg og kød i olie i en stor gryde, til al væde er fordampet. Rør porrer, karry, æble, chutney og bouillon i sammen med 2½ dl vand, og kog det hele i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med ris.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(