Indsendt af: | Gert d. 30-04-2008 |
Antal personer: | 3-4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (1 har stemt) | | |
5 mellemstore syrlige æbler
2 spsk sukker
Dej:
75 g smør
50 g sukker
1 æg
2 dl kokosmel
Opvarm ovnen til 200 grader. Skræl æblerne og skær i både, som lægges i et smurt ovnfast fad. Strø sukkeret over og sæt fadet i den varme ovn ca. 15 minutter.
Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dejen over de varme æbler og bag videre i ca. 10 minutter, til der fremkommer en flot og gylden farve. Serveres med flødeskum til.
Anne-Pande d. 26-03-2009Det er super med hakket squach og rosiner over æblerne før dejen- og citronskum;-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(