Farsbrd og tomatsovs

Indsendt af:Gert d. 30-04-2008
Antal personer:3-4
Tilberedningstid:50 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(11 har stemt)
 
Farsbrd:
500 g hakket svinekd
2 tsk salt
tsk peber
2 g
5 spsk rasp
dl mlk
5 spsk syltede peberfrugter i strimler
5 spsk revet ost

Tomatsovs:
2 ds hakkede, flede tomater
1 lille, finthakket lg
1 hakket fed hvidlg
2 tsk basilikum
Salt, peber, sukker
Farsbrd:
Rr kdet sammen med salt, peber, g, rasp og mlk, til en ensartet fars. Lg farsen i et smurt ovnfast fad, og str peberfrugt over. St fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 25 minutter. Str osten over og bag igen i ca. 15 minutter.

Tomatsovs:
Steg lget klart i olie. Hld tomaterne p og lad det smkoge i 15 minutter, til det meste af vsken er fordampet. Smag til med hvidlg, salt peber og sukker. Vend basilikum i. Serveres med kartoffelmos.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(