Mexikansk kyllingelasagne

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(33 har stemt)
 
500 g kylling i tynde strimler
Lidt olie
Lasagneplader 9 - 12 stk.
1 pakke frossen helbladet spinat (450 g)
8 modne tomater eller 1 ds hakkede flåede
1 løg
1/4 l piskefløde
3 tsk. orientalsk krydderi (f.eks. Santa Maria)
3 spsk. tomatketchup eller tomatpure
Salt og peber
Oregano
200 g mild reven ost
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry. Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Blend tomaterne og kom dem i løgene sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180 grader i ca 1/2 time, til lasagnepladerne er møre.
Gert d. 15-06-2005
Et lækkert alternativ til almindelig lasagne. Brug bare masser af krydderier, det gør ikke noget at den bliver lidt stærk... :)

lotte d. 08-10-2006
fantastisk

Jørgen Christiansen d. 25-02-2008
Den er rigtig god, bruger dog crem´fin og ikke fløde.

Mandy Moore d. 08-03-2009
Super god. Jeg bryder mig ikke om lasagne, men den her er klart en af mine favoritter.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(