Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (45 har stemt) | | |
500 g kalkunkød i strimler eller 500 g hakket oksekød
100 g majs
100 g hakket løg
140 g tomatpure
3 fed presset hvidløg
Oregano, salt og peber
Evt. 200 g revet ost
Majspandekager:
150 g hvedemel
150 g majsmel
5 dl mælk
3 æg
1 tsk salt
Margarine
Start med at røre alle ingredienserne til pandekagerne sammen. Dejen skal være uden klumper. Steg derefter pandekagerne ved middel varme, brug lidt margarine til den første. Der går ca. 3/4 dl dej til en pandekage.
Når pandekagerne er færdige, svitser du kødet i lidt olie til det er gennemstegt. Tilsæt nu majs, løg, tomatpure, hvidløg, krydderier og 1/2 - 1 dl vand. Dette varmes op under omrøring.
Fyldet fordeles nu på pandekagerne, der rulles sammen og lægges på en bageplade. Osten drysses over, og pandekagerne bages i ovnen ved 200 grader i 15 - 20 minutter.
Gert d. 15-06-2005Man får en RIGTIG stor potion ud af denne opskrift. Pandekagerne ligger tungt i maven, men det smager også rigtig godt! :)
Mor d. 12-11-2008Dejlig ret, og kan evt serveres med en god grønt salat
DKL d. 19-02-2010den smager meget godt
Gamle john d. 08-03-2010Jeg spiser dem ikke hehehe
Nikolaj Kirk Jordans d. 06-03-2011Mums
Mathias Kirk Jordans d. 06-03-2011Det lyder lækkert .
kjufkuydjygtdjytdut d. 15-04-2011jeg har ik prøvet det endnu først efter påske
emma d. 18-03-2012hvor mange personer er opskriften til?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(