Mexikanske pandekager med kødfyld

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(45 har stemt)
 
500 g kalkunkød i strimler eller 500 g hakket oksekød
100 g majs
100 g hakket løg
140 g tomatpure
3 fed presset hvidløg
Oregano, salt og peber
Evt. 200 g revet ost

Majspandekager:
150 g hvedemel
150 g majsmel
5 dl mælk
3 æg
1 tsk salt
Margarine
Start med at røre alle ingredienserne til pandekagerne sammen. Dejen skal være uden klumper. Steg derefter pandekagerne ved middel varme, brug lidt margarine til den første. Der går ca. 3/4 dl dej til en pandekage.

Når pandekagerne er færdige, svitser du kødet i lidt olie til det er gennemstegt. Tilsæt nu majs, løg, tomatpure, hvidløg, krydderier og 1/2 - 1 dl vand. Dette varmes op under omrøring.

Fyldet fordeles nu på pandekagerne, der rulles sammen og lægges på en bageplade. Osten drysses over, og pandekagerne bages i ovnen ved 200 grader i 15 - 20 minutter.
Gert d. 15-06-2005
Man får en RIGTIG stor potion ud af denne opskrift. Pandekagerne ligger tungt i maven, men det smager også rigtig godt! :)

Mor d. 12-11-2008
Dejlig ret, og kan evt serveres med en god grønt salat

DKL d. 19-02-2010
den smager meget godt

Gamle john d. 08-03-2010
Jeg spiser dem ikke hehehe

Nikolaj Kirk Jordans d. 06-03-2011
Mums

Mathias Kirk Jordans d. 06-03-2011
Det lyder lækkert .

kjufkuydjygtdjytdut d. 15-04-2011
jeg har ik prøvet det endnu først efter påske


emma d. 18-03-2012
hvor mange personer er opskriften til?
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(