Ovnrösti med tomat og kalkun

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:2-3
Tilberedningstid:60 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(1 har stemt)
 
700 g melede kartofler
100 g revet ost
¼ tsk cayennepeber
1 tsk salt

2 kalkunschnitzel (ca. 275 g)
10 g smør
1 rød peberfrugt i små tern
1 lille hakket rødløg
20 cherrytomater
½ tsk salt
Peber
Skræl kartoflerne, skyl og tør dem. Riv kartoflerne groft og pres dem fri for eventuel væde. Kom kartoflerne i en skål og vend dem sammen med ost, cayennepeber og salt. Beklæd en bradepande på 4 x 25 x 25 cm med bagepapir. Fordel kartoffelblandingen i bradepanden og pres de revne kartofler godt sammen. Bag röstien midt i ovnen i 50 minutter ved 225 grader.

Skær imens eventuelle grove sener og hinder af schnizlerne og skær kødet i små tern. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kalkunkødet i 2 min. - vend af og til. Tilsæt peberfrugt, rødløg, tomater, salt og peber. Steg fyldet ved svag varme 2 min. mere og smag til. Fordel fyldet på röstien og løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret. Skub ovnröstien over på et fladt fad. Spis den mens den er sprød og varm.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(