Indsendt af: | Heidi Olsen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 75 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (22 har stemt) | | |
50 gr gær
5 dl vand
200 gr grahamsmel
400 gr hvedemel
200 gr durummel (kan erstattes med 100 gr grahamsmel og 100 gr hvedemel)
1 tsk salt
Opløs gæren i andet, kom salt i og melet lidt ad gangen. Æltes godt og hæver i 45 min. Formes til 10 boller og efterhæver i 15 min. Bages i ovnen ved 200 gr i 15-17 min.
Simon d. 25-07-2005Rigtig gode boller
Peter d. 03-08-2005Gode boller og så uden fedt. De mætter godt...
fru Ø d. 22-06-2007super boller....prøv at komme et reven æble i
Nadine d. 31-08-2008Gode boller og nemme at lave
Kalle d. 08-01-2009Gode boller. Prøv med havregryn i, det giver bollerne en lækker konsistens.
ARNE d. 05-05-2010Den er rigtig god til dem med lidt ekstra fedt ;)
mette d. 03-10-2011jeg har ved en fejl kun brugt omkring 250 g hvedemel, men 2 tsk salt. og 3 små æbler og sat dejen på plade, med det samme ind i ovnen og bagt dem som foreskrevet ...de er også super :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(