Grovboller uden fedt

Indsendt af:Heidi Olsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:75 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(22 har stemt)
 
50 gr gær
5 dl vand
200 gr grahamsmel
400 gr hvedemel
200 gr durummel (kan erstattes med 100 gr grahamsmel og 100 gr hvedemel)
1 tsk salt
Opløs gæren i andet, kom salt i og melet lidt ad gangen. Æltes godt og hæver i 45 min. Formes til 10 boller og efterhæver i 15 min. Bages i ovnen ved 200 gr i 15-17 min.
Simon d. 25-07-2005
Rigtig gode boller

Peter d. 03-08-2005
Gode boller og så uden fedt. De mætter godt...

fru Ø d. 22-06-2007
super boller....prøv at komme et reven æble i

Nadine d. 31-08-2008
Gode boller og nemme at lave

Kalle d. 08-01-2009
Gode boller. Prøv med havregryn i, det giver bollerne en lækker konsistens.

ARNE d. 05-05-2010
Den er rigtig god til dem med lidt ekstra fedt ;)

mette d. 03-10-2011
jeg har ved en fejl kun brugt omkring 250 g hvedemel, men 2 tsk salt. og 3 små æbler og sat dejen på plade, med det samme ind i ovnen og bagt dem som foreskrevet ...de er også super :-)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(