Karrysovs

Indsendt af:Nana d. 13-09-2008
Antal personer:2
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(171 har stemt)
 
20 g smør
25 g mel
3,5 dl hønsebuillon
1 tsk karry
Evt. salt
Smøret kommes i gryden. Kom karry i og brænd det af. Kom mel i og pisk. Spæd op med buillon.

Serveres med ris
Michael Rommedahl d. 18-02-2009
Enhver kok med respekt for sig selv..... hakker en stort løg & et æble..... dette kommes først i det brusende smør... og oven i det kommes Karry.... gerne en masse... og det må gerne være en stærk karry fra "Tiger"....

Mik d. 13-05-2009
ja nemlig men en tomat er også godt komme ned til karry ælble og løg

Lars d. 28-07-2009
Jeg er bare glad for at være med.

binde d. 15-09-2009
Er ikke meget for karry... men en god ide til en paprika ret.

Nabil d. 22-02-2010
prøv evt. også og komme lidt MEN KUN LIDT!!! Cayenne peber i. det pifter den lidt op :-)

Nadia d. 24-04-2011
Nej, lad vær..

.... d. 05-09-2011
man behøves ikke at bruge smør og mel til en sovs ?? det feder man !!

jman d. 22-10-2011
mel feder ikke ..............

Sune d. 23-11-2011
Mel feder. Det er fyldt mer hår og boller

C_marie d. 24-01-2012
syndes at det, nogen af jer skriver er mega useriøst vel tro at de fleste folk der kommer her gerne vel lære. og ender med og blive snot forviret fordi der står så meget lort.
"MEL" i sig selv feder ike men er usundt
smør feder ja" !! hvis du næsten bruger en pakke hver gang. og det kommer også and på hvor meget sovs du tar`om det hele svømmer i sovs. og din krop har brug for "noget" fedt.
SÅ fik vi de logiske svar frem kan vi så komme vidre med det relavante!!!!!!!!

Dennis Zach d. 21-02-2012
OMG! Så bliver der fyret med de tunge skyts fra starten, hvad sker der lige for at folk synes det er fedt nok at skrive så forrykt grimt til fremmede mennesker, på en blog for opskrifter for studerende, et solidarisk, medmenneskeligt initiativ...

Jeg vil gerne sige at opskriften altså er udemærket hvis man lige står og mangler både løg og æble. Man kan i stedet for æblet prøve at putte en bette smule sukker i.

Men tak for opskriften Nana (hvis du altså nogensinde kigger her igen efter kommentarfeltet er blevet voldtaget, ellers så sendes gode vibes din vej).

Ronni d. 22-02-2012
Hvor umodent at skrive den slags ting i en åben blog. Det kan vidst kun være folk under 20

Henrik d. 15-03-2012
Kanon opskrift! Super godt tip med æble og løg. Mange tak:)

joker d. 02-05-2012
Det er en fornøjelse at se hvordan kommentarfeltet på en opskriftshjemmeside kan udvikle sig til en flame war. Var nok det sidste sted på nettet jeg havde forventet at se den slags :P

Anonym d. 29-05-2012
Hvad er der galt med jer?
I sidder og kalder hinanden luder og jeg ved ikke hvad, et sted hvor man vil lærer at lave mad. Tag jeres skænderier et andet sted, det her er ikke et sted hvor man skriver sådan, men et sted hvor man lærer at lave mad.

Anonym d. 15-07-2012
Fuck perkere

Mikael H d. 15-07-2012
Useriøst og umodent. Anbefaler hjemmesidens ejere at gøre noget ved folks muligheder for at skrive hvad som helst, ellers er sidens fremtidsmuligheder begrænsede.
Ideen bag hjemmesiden er ellers fremragende.

karl d. 23-07-2012
nem hurtig og velsmagende- tak for opskriften
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(