Karrysovs

Indsendt af:Nana d. 13-09-2008
Antal personer:2
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(173 har stemt)
 
20 g smr
25 g mel
3,5 dl hnsebuillon
1 tsk karry
Evt. salt
Smret kommes i gryden. Kom karry i og brnd det af. Kom mel i og pisk. Spd op med buillon.

Serveres med ris
Michael Rommedahl d. 18-02-2009
Enhver kok med respekt for sig selv..... hakker en stort lg & et ble..... dette kommes frst i det brusende smr... og oven i det kommes Karry.... gerne en masse... og det m gerne vre en strk karry fra "Tiger"....

Mik d. 13-05-2009
ja nemlig men en tomat er ogs godt komme ned til karry lble og lg

Lars d. 28-07-2009
Jeg er bare glad for at vre med.

binde d. 15-09-2009
Er ikke meget for karry... men en god ide til en paprika ret.

Nabil d. 22-02-2010
prv evt. ogs og komme lidt MEN KUN LIDT!!! Cayenne peber i. det pifter den lidt op :-)

Nadia d. 24-04-2011
Nej, lad vr..

.... d. 05-09-2011
man behves ikke at bruge smr og mel til en sovs ?? det feder man !!

jman d. 22-10-2011
mel feder ikke ..............

Sune d. 23-11-2011
Mel feder. Det er fyldt mer hr og boller

C_marie d. 24-01-2012
syndes at det, nogen af jer skriver er mega userist vel tro at de fleste folk der kommer her gerne vel lre. og ender med og blive snot forviret fordi der str s meget lort.
"MEL" i sig selv feder ike men er usundt
smr feder ja" !! hvis du nsten bruger en pakke hver gang. og det kommer ogs and p hvor meget sovs du tar`om det hele svmmer i sovs. og din krop har brug for "noget" fedt.
S fik vi de logiske svar frem kan vi s komme vidre med det relavante!!!!!!!!

Dennis Zach d. 21-02-2012
OMG! S bliver der fyret med de tunge skyts fra starten, hvad sker der lige for at folk synes det er fedt nok at skrive s forrykt grimt til fremmede mennesker, p en blog for opskrifter for studerende, et solidarisk, medmenneskeligt initiativ...

Jeg vil gerne sige at opskriften alts er udemrket hvis man lige str og mangler bde lg og ble. Man kan i stedet for blet prve at putte en bette smule sukker i.

Men tak for opskriften Nana (hvis du alts nogensinde kigger her igen efter kommentarfeltet er blevet voldtaget, ellers s sendes gode vibes din vej).

Ronni d. 22-02-2012
Hvor umodent at skrive den slags ting i en ben blog. Det kan vidst kun vre folk under 20

Henrik d. 15-03-2012
Kanon opskrift! Super godt tip med ble og lg. Mange tak:)

joker d. 02-05-2012
Det er en fornjelse at se hvordan kommentarfeltet p en opskriftshjemmeside kan udvikle sig til en flame war. Var nok det sidste sted p nettet jeg havde forventet at se den slags :P

Anonym d. 29-05-2012
Hvad er der galt med jer?
I sidder og kalder hinanden luder og jeg ved ikke hvad, et sted hvor man vil lrer at lave mad. Tag jeres sknderier et andet sted, det her er ikke et sted hvor man skriver sdan, men et sted hvor man lrer at lave mad.

Anonym d. 15-07-2012
Fuck perkere

Mikael H d. 15-07-2012
Userist og umodent. Anbefaler hjemmesidens ejere at gre noget ved folks muligheder for at skrive hvad som helst, ellers er sidens fremtidsmuligheder begrnsede.
Ideen bag hjemmesiden er ellers fremragende.

karl d. 23-07-2012
nem hurtig og velsmagende- tak for opskriften
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(