Indsendt af: | tanja d. 18-09-2008 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (12 har stemt) | | |
Flåede tomater (findes med forskellige ting tilsat, alle kan bruges)
1 pakke bacon
1 dl vand (mere hvis saucen skal holde til flere)
Oregano (tørret eller frisk)
Salt og peber
Pasta efter smag
Evt. lidt lys mazina jævner
Bacon skæres i små stykker. Steg baconen på en tør pande og sæt vandet til pastaen over. Når bacon er næsten stegt tilføjes tomater og vand og det simrer på panden indtil pastaen er næsten færdig.
Retten krydres med salt, peber og oregano og jævnes efter behov. Klar til servering! :)
Super nemt og billigt.
Andreas d. 26-11-2008Jeg glæder mig...
Hej d. 08-12-2008God
Bente d. 19-02-2009Der mangler bare løg og hvidløg i opskriften
Fede d. 01-05-2009Præcis, løg og hvidløg er næsten essentielt i den her, man kan også tilsætte chili hvis man ønsker det.
Hvis man gerne vil lave det endnu mere greasy kan man putte ost ned i tomatsaucen, det smager nice
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(