Indsendt af: | Lion Lee d. 26-09-2008 |
Antal personer: | 4 - 6 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (25 har stemt) | | |
Kyllingebryst - 1 til 4 stk. afhængigt af hvor mange der skal være mad til
En pose wok grønsagsmix
Rød karry pasta 1 - 2 spsk
En dåse kokosmælk
Ris eller nudler
Kyllingen skæres i mundrette stykker og svitses i en wok. Tilsæt lidt salt.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes karrypastaen og det svitses lidt.
Så tilsættes grønsagerne og de steges til de lige akkurat er blevet gennemvarme.
Til sidst tilsættes kokosmælken, og maden er klar når det har kogt et minut. På den måde bevares grønsagerne sprøde. Smag til med salt eller soya.
Ris eller nudler skal gerne være klar når wok retten er det.
Kan serveres med sød chilisauce og soya.
Man kan arbejde videre med retten ved at tilsætte hvidvin, friske grønsager, fiskesovs, jordnødder, sød basilikum osv.
Assisavescuet d. 01-04-2011behovet for at se:)
? d. 05-09-2011nudler det kan man da ikke blive mæt af !!
Malene d. 02-03-2012Mmm.. Utroligt en så let ret kan smage så vidunderligt :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(