Brndte mandler

Indsendt af:Stine Poulsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(12 har stemt)
 
150 g mandler (ikke smuttede)
150 g sukker
3 spsk vand
Inden du gr igang, s lav en bageplade med bagepapir og lidt olie smurt p, klar og lg 2 gafler frem.

Alle ingredienserne hldes i en gryde og varmes, under omrring, ved hj varme.
(massen "trer ind" fr det bliver karamellignende)!
Der rres fortsat ved hj varme til man fr en karamellignende masse.
Da hldes massen med mandlerne ud p bagepladen og skilles ad med gaflerne.
Lidt efter er mandlerne strknet, og smager rigtigt godt mens de stadig er varme!
hej d. 21-08-2006
har lavet det og det smager ikk srlig godt

22/8-06 d. 22-08-2006
Jeg vil prve og lave den og se om opskriften er bedre end den jeg har.

Rous d. 26-01-2007
Prv med vandet p en stege pande, sukker og mandlerne p hj varme, s nr de siger knk tag dem af og lg p bagepapir og rr rundt med gaflen til de er tre og sukkeret sidder fast.

binde d. 15-09-2009
Hvis ikke man sytes det smager godt, har man sikkert brndt dem p.
Et trick er enten at bruge lidt vand... eller lidt mel.

Lit d. 09-11-2011
Kan anbefale at komme lidt vanille i. Det gr jeg og synes det smager fint. Vanilliesmagen m bare ikke dominere, s kan mandlerne blive lidt kvalmende.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(