Kærnemælkssuppe

Indsendt af:Stine Poulsen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(6 har stemt)
 
1 l kærnemælk
1 tsk vanilie
2,5 spsk maizena
4 spsk sukker
1 dl rosiner
Vanilie, maizena og en lille smule kærnemælk blandes godt.
Ivan d. 04-08-2005
- Skal det koges???

Karin d. 25-10-2005
Hejsa.
Hmmm... mangler der ikke lidt oplysninger i din opskrift?
Hvad skal man gøre, EFTER at man har blandet div. ingridienser sammen?
Måske en god oplysning, for dem der skal lave Kærnemælkssuppe for FØRSTE gang :-)


Rune d. 27-11-2005
Jah det er sgu da enkel madlavning!

Sørensen d. 22-03-2008
...Resten af kærnemælken tilsættes og røres godt og grundigt, rettere sagt: ustandseligt, til det koger, hvor jeg vil tro at rosinerne smides i, og det får en ekstra tur med piskeren...derefter burde det være gut.. Desuden tror jeg også sukkeret ska' i den første blanding.. :P

Bumbum d. 05-10-2010
Min mormor serverede altid dette da jeg var barn, og jeg var altid ved at kaste op, når hun tvang mit til at spise det.. Men det er da fantastisk at der er nogle der kan lide det :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(