Indsendt af: | Annelise Busch d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (8 har stemt) | | |
500 g kalkunbryst i tern
1 terning hønsebullion
1 spsk sojasauce
1½ dl finthakket løg
1½ dl hakket rodselleri
1 fed hvidløg
1½ spsk karry
1 dl rosiner
1 banan i tern
2 spsk tomatpuré
1 laurbærblad
1 knsp kanel
1 æble i tern
Salt og peber
Drys kalkunternene med salt og peber, og svits dem et par minutter i sojasaucen. Tilsæt bullionterningen og ½ liter vand, og lad terningen koge ud. Tilsæt nu resten af ingredienserne, bortset fra æbleterningerne, og lad det koge ved svag varme i 10 minutter. Tilsæt nu æbleterningerne og lad det koge videre ved svag varme i 10 minutter. Serveres med brune eller hvide ris til.
mmmm d. 01-05-2009ikke for de kræsne men jeg er vild me det
Geekos d. 09-06-2010Det skal jo for fanden være så lidt ting så muligt! alle opskrifterne her har 10 ting der skal i, og koster kassen..
Student d. 20-10-2010Den er da fin, men ikke specielt billig..
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(