Indsendt af: | Heidi d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 10 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (13 har stemt) | | |
100-120 gr kyllingefilet
2-3 tsk sennep
1/2 flute med soltørrede tomater (købes fx i Bilka)
Salatmayonaise, dressing el. lign
4-5 skiver agurk
1 tomat
En god håndfuld icebergsalat
Smør kyllingefileten med sennep og steg den på panden, gerne på grillpande, til det er mørt. Varm fluten på brødristeren eller i ovnen. Snit salaten i meget tynde strimler, skær tomat, agurk og kylling i skiver. Smør fluten med dressingen og læg salaten, kødet, tomat og agurk på.
UoMnvxuP d. 19-07-2011Phneoemnal breakdown of the topic, you should write for me too!
peter d. 16-09-2011ad for fandeb dt smager jo af lort!!
Helene d. 08-06-2012kan ikke se grunden til kritiske kommentare. Har ikke selv afprøvet den endnu, men mener helt klart at den er værd at prøve.
Hvis man ikke er typen til sennep kan man altid bruge basilikum til at give et kick, eller pesto.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(