Indsendt af: | Rikke d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 90 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (14 har stemt) | | |
500 g skinkekød i tern
200 g bacon i tern
250 g coctailpølser
250 g champion i skiver
1 ds hakket flået tomater m/chili
1 ds tomatpure (140 g)
1/2 l piskefløde
3 tsk paprika
Salt
Peber
Olie til stegning
baconen brunes. Tilsæt så kød og champion og lad det blive brunt.
Krydres med paprika, salt peber, hvorefter de flåede tomater tilsættes sammen med fløden.
kog nu retten ved svag varme til kødet er mørt.
jævnes evt med pure hvis det er nødvendigt.
serveres med pomfrites eller karatoffelmos.
Anonym d. 28-03-2008det var dog en lækker gryderet og let at lave smager utrolig dejligt.
Anonym d. 03-09-2008smager godt prøv evt også at tilsætte en dåse flåed tomater med hvidløg også samt en dåse flåede med chilli smager godt i retten.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(