Birkes

Indsendt af:Jytte Jensen d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(7 har stemt)
 
600 g mel
2 spsk sukker
1 tsk salt
150 g margarine
3 dl mlk
2 g
50 g gr (1 pakke)
Bl birkes
Margarinen smeltes og mlken hldes heri. Gren oplses i den lune mlk. Derefter sls ggene ud og det meste af melet, sukker og salt hldes i. Det rres med rremaskine - ltekroge. Der fyldes mel i til dejen nogenlunde kan slippe sklen - den skal dog stadig vre lidt fugtig.
Dejen hver nu time. Dejen deles i to og rulles ud til aflange firkanter, der foldes sammen fra begge sider. Dejen skres i stykker af tilpas strrelse, stykkerne pensles med vand og drysses med birkes. Lad stykkerne efterhve i et kvarter, og bag dem s ved 200 grader i 15 minutter.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(