Indsendt af: | Sidsel Rue d. 13-01-2006 |
Antal personer: | 2, hvis I er sultne |
Tilberedningstid: | 40 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (7 har stemt) | | |
250 g svinekød
25 g margarine
150 g gulerødder
1 porre
150 g persillerod
40 stænger makaroni
4 dl vand
1/2 dl tomatpure
paprika
salt
peber
Kødet skæres i terninger og brunes. Persillerod og gulerødder renses, skæres i tern og kommes i gryden. Vand, tomatpure og krydderier tilsættes. Retten koger 10 min. Makaroni brækkes i stykker, koges med i gryden i 10 min. Porren renses, skæres i tynde ringe og koges yderligere 10 min
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(