Indsendt af: | Line Christensen d. 17-01-2006 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (42 har stemt) | | |
½ rød peber
1 porre
3 fed hvidløg
1 løg
4 spsk. Fromage frais
2 dåser hakkede tomater (gerne med hvidløg)
2 Kyllingefiletter
1 pk. bacon
Tandstikker
Oregano (efter behag)
2 tsk. Salt
Lidt peber
1 drys chili
3 tsk. maizena majsstivelse
2-3 dl. vand
1) Svøb kyllingfiletterne ind i bacon (brug tandstikker så baconet ikke falder af)
2) Gennemsteg kyllingefiletterne
3) Skær grøntsager i små stykker.
4) Tag et ildfast fad og hæld de hakkede tomater + grøntsager + 2 dl. vand + kryderier i (obs. der kan godt tilsættes flere krydderier)
5) kom de to gennemstegte kyllingfiletter ned i fadet.
6) Kom fadet i en forvarmet ovn på ca. 220 grader. Lad retten stå og simre ti minutter.
7) Tag retten ud og tilsæt fromage frais.
8) Sæt retten i ovnen i 5-10 min.
9) Bland maizena majsstivelse med 1 dl. koldt vand.
10) Tag retten ud og tilsæt maizena majsstivelse.
11) Sæt retten i ovnen i yderligere 5-10 min.
Server med ris eller pasta.
Gert d. 22-01-2006Rigtig lækker ret. Der bliver rigtig meget sovs af opskriften, så man kan sagtens lave fire filetter. Så skal man bare bruge to pakker bacon! =)
Rikke d. 30-10-2006Øh.. Alt det man skal blende i efter noget af det har været i ovnen skal det røres rundt med det der er i fadet eller??
Og kan man ikke bare hælde det hele i fra starten af, så det ikke skal i lidt efter lidt.
TIP: Hvis kyllingen er så lang tid i ovnen er der inngen grund til at gennemstege den fra starten. Det kan gøre den hurtigere tør!
Marianne d. 07-01-2008Nej, formage Frais skal først i lidt senere, da den så ikke skiller i sovsen.
superlækker opskrift
mikkel d. 09-02-2008sååå godt det får et STORT femtal . .
-
Anonym d. 26-04-2008God ret, men fromage frais'en skitle nu stadig, desværre... Men pyt, det smagte jo godt alligevel :D
Grethe d. 12-11-2010Står man og ikke lige har Fromage frais, kan man sagtens bruge fløde.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(