Foccacia

Indsendt af:Gert Brigsted d. 19-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:75 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(5 har stemt)
 
25 g gr
3 dl hndvarmt vand
1/2 tsk sukker
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk rosmarin eller timian
3 spsk olivenolie
200 g durumhvedemel
300 g hvedemel

Drys:
2 spsk olivenolie
1-2 tsk salt
Rosmarin eller timian
Bland gren med vandet, sukker, salt og durumhvede og lad det forhve ca. 30 minutter, til det begynder at boble.
Tilst nsten alt hvedemelet og begynd at lte dejen.
Tag den ud p bordet og lt mere mel i, dejen skal vre bld, og den skal ltes, til den er elastisk.
Lg dejen i olieret skl - drej den rundt, s der kommer olie p alle sider og lad den hve en time.
Rul dejen ud til en stor plade nsten p strrelse med bagepladen.
Lg dejen over p pladen og pensl den med olivenolie.
Efterhv brdet en halv time.
Drys salt og rosmarin over og lav nogle sm fordybninger i dejen med tommelfingeren.
Bag brdet midt i ovnen 20-25 minutter ved 225 grader, til det er gyldenbrunt.
Ashley d. 24-09-2006
Den er god :]


Pernille d. 24-09-2006
foccacia smager muums...


BRUNE d. 05-05-2010
BARE LKKERT HVA
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(