Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (5 har stemt) | | |
1 dl tomatpuré
1 løg
½ bouillonterning
½ l vand
1-2 håndfulde pastaskruer (ca. 70 g)
Oregano
Basilikum
Løget hakkes og svitses i olie. Resten af ingredienserne tilsættes, og retten koges til pastaen er mør, dvs. ca. 10-12 min.
mig d. 08-03-2006meget lækkert
Lea d. 06-02-2007pastaen kan skiftes ud med ris (kog dem dog ved siden af og først band det på terlerknen), andre ting der kan tilsættes, revet gulerøder bacon og hakket tomat (bare fra dåse er fint), dåse majs og seleri, man kan selv finde på hvis der er noget man godt kan lide..revet chedder ost hen over når man har øst op er rigtigt godt
Maria d. 15-02-2007Super nem og tilmedvelsmagende.
jose d. 06-03-2009Den er rigtig god.. og meget billig!
Rene d. 21-01-2010NICE, det smager da bare godt ^^
Jeg kan foreslå at fordoble mængden af ingredienser, men i stedet for en ekstra dåse pure, så prop en dåse hakkede tomater i, som Lea også foreslår.
Så er der til tre mennesker, og det er stadig lige så billigt, men med en smule mere at tygge på.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(