Tomatsuppe

Indsendt af:Gert Brigsted d. 13-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:20 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(5 har stemt)
 
1 dl tomatpuré
1 løg
½ bouillonterning
½ l vand
1-2 håndfulde pastaskruer (ca. 70 g)
Oregano
Basilikum
Løget hakkes og svitses i olie. Resten af ingredienserne tilsættes, og retten koges til pastaen er mør, dvs. ca. 10-12 min.
mig d. 08-03-2006
meget lækkert

Lea d. 06-02-2007
pastaen kan skiftes ud med ris (kog dem dog ved siden af og først band det på terlerknen), andre ting der kan tilsættes, revet gulerøder bacon og hakket tomat (bare fra dåse er fint), dåse majs og seleri, man kan selv finde på hvis der er noget man godt kan lide..revet chedder ost hen over når man har øst op er rigtigt godt

Maria d. 15-02-2007
Super nem og tilmedvelsmagende.

jose d. 06-03-2009
Den er rigtig god.. og meget billig!

Rene d. 21-01-2010
NICE, det smager da bare godt ^^

Jeg kan foreslå at fordoble mængden af ingredienser, men i stedet for en ekstra dåse pure, så prop en dåse hakkede tomater i, som Lea også foreslår.

Så er der til tre mennesker, og det er stadig lige så billigt, men med en smule mere at tygge på.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(