Speltbrd

Indsendt af:Gert Brigsted d. 24-01-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:180 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(9 har stemt)
 
1 l koldt vand
50 g gr
2 spsk. salt
1 spsk. sukker
300 g speltmel (eller grahamsmel)
1 kg hvedemel
Opls gren i vandet sammen med sukker og salt. Rr melet i lidt ad gangen, gerne med en elpisker eller rremaskine. Dejen skal vre klistret og lind.
Lad dejen hve overdkket ved stuetemperatur i 2 timer.
Form sm boller med en ske, og st dem tt ved hinanden p en bageplade med bagepapir. Drys med mel og rids i overfladen med en skarp kniv. Bag ved 200 grader i time.
Hvis du laver brd af dejen, skal det bage 50-60 minutter ved 200 grader.
Mette d. 23-06-2010
Tror jeg vil prve at putte lidt mlk i nste gang ogs...
Meget gode, men lidt hrde... Men lkre... =P
Mmmmmm....

Mette d. 23-06-2010
Skal lige siges jeg fik 39 boller... =)
S billigt og lkkert - rigtig studentermad... =P
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(