Indsendt af: | Gert Brigsted d. 24-01-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (2 har stemt) | | |
1 løg (ca. 100 g)
2 fed hvidløg
1 gulerod (ca. 100 g)
1 spsk olie
1 dl hvidvin eller grøntsagsbouillon
2 dåser flåede tomater
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
Salt og peber
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl guleroden, og hak også den fint.
Svits løg, hvidløg og gulerod i olie i en gryde, til løgene er bløde, de må ikke blive brune.
Tilsæt vin/bouillon, tomater, oregano, timian, salt og peber, og lad sovsen simre ved svag varme uden låg i ca. 20 min. Blend evt. sovsen.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. presset hvidløg.
Serveres med pasta og evt. kødboller.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(