Kdboller

Indsendt af:Gert Brigsted d. 24-01-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(0 har stemt)
 
500 gram hakket kalv og flsk
1 tsk salt
1 g
1 dl mel
2 dl mlk
lg
Peber
Lget pilles og hakkes fint. Rres herefter sammen med det hakkede kd. Mel og g tilsttes. Mlk, salt og peber rres i til sidst.
En gryde med letsaltet vand sttes over varmen.
Nr vandet er kogende, dyppes en spiseske i vandet, og der formes boller af farsen med skeen. Kdbollerne lgges i gryden, og de koger i ca. 8-10 minutter, til de er faste. Der dmpes for varmen nr alle kdbollerne er i vandet.
Nr kdbollerne er kogte, tages de op af vandet med en ske.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!

Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(