Indsendt af: | Gert Brigsted d. 24-01-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (0 har stemt) | | |
500 gram hakket kalv og flæsk
1 tsk salt
1 æg
1 dl mel
2 dl mælk
½ løg
Peber
Løget pilles og hakkes fint. Røres herefter sammen med det hakkede kød. Mel og æg tilsættes. Mælk, salt og peber røres i til sidst.
En gryde med letsaltet vand sættes over varmen.
Når vandet er kogende, dyppes en spiseske i vandet, og der formes boller af farsen med skeen. Kødbollerne lægges i gryden, og de koger i ca. 8-10 minutter, til de er faste. Der dæmpes for varmen når alle kødbollerne er i vandet.
Når kødbollerne er kogte, tages de op af vandet med en ske.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(