Bananasplit

Indsendt af:Gert Brigsted d. 27-01-2006
Antal personer:4
Tilberedningstid:15 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(19 har stemt)
 
4 modne bananer
50 gram hasselnøddekerner (1 dl)
1½ dl piskefløde
½ liter vaniljeis
100 g mørk chokolade
Start med at hakke chokoladen, eller rive den på den grove side af et rivejern. Rist nødderne eller mandlerne kort på en tør pande. Hak dem godt. Pisk fløden netop stiv. Skræl bananerne og skær dem igennem på langs. Læg to halve bananer på hver desserttallerken. Fordel isen imellem og over bananerne. Læg flødeskum over og drys rundhåndet med hakkede nødder og chokolade. Server straks.
lise d. 21-03-2006
lækker og smelter på tungen

Gitte d. 04-02-2010
jeg elsker banansplit. verden bedste isdessert.


ps. prøv den ultra gode Pavlova fra australien.
( mega god lagkage med marengs, flødeskum, chokolade klumper og alt muligt eksotisk lækkert frugt som papaya. mango, guana osv.)

jeg siger jer prøv pavlova den er mega god!!

Lærke d. 04-03-2011
Virkelig lækker dessert, som er billig og rigtig nem at lave!

kCLbVymxDmYHTRcL d. 19-07-2011
Oh yeah, faublous stuff there you!

Hen. d. 21-03-2012
fløden smager ekstra godt med lidt vaniljesukker i <3 Mmm lækkert :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(