Indsendt af: | Gert Brigsted d. 27-01-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 15 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (19 har stemt) | | |
4 modne bananer
50 gram hasselnøddekerner (1 dl)
1½ dl piskefløde
½ liter vaniljeis
100 g mørk chokolade
Start med at hakke chokoladen, eller rive den på den grove side af et rivejern. Rist nødderne eller mandlerne kort på en tør pande. Hak dem godt. Pisk fløden netop stiv. Skræl bananerne og skær dem igennem på langs. Læg to halve bananer på hver desserttallerken. Fordel isen imellem og over bananerne. Læg flødeskum over og drys rundhåndet med hakkede nødder og chokolade. Server straks.
lise d. 21-03-2006lækker og smelter på tungen
Gitte d. 04-02-2010jeg elsker banansplit. verden bedste isdessert.
ps. prøv den ultra gode Pavlova fra australien.
( mega god lagkage med marengs, flødeskum, chokolade klumper og alt muligt eksotisk lækkert frugt som papaya. mango, guana osv.)
jeg siger jer prøv pavlova den er mega god!!
Lærke d. 04-03-2011Virkelig lækker dessert, som er billig og rigtig nem at lave!
kCLbVymxDmYHTRcL d. 19-07-2011Oh yeah, faublous stuff there you!
Hen. d. 21-03-2012fløden smager ekstra godt med lidt vaniljesukker i <3 Mmm lækkert :)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(