Pizzasnegle

Indsendt af:Gert Brigsted d. 06-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(95 har stemt)
 
Dej:
10 g gær (1/5 pk.)
1¼ dl lunkent vand
½ tsk groft salt
1 spsk vindruekerneolie
200 g mel eller pizzamel (ca. 3 3/4 dl)

Fyld:
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
1 lille knust fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g revet ost
Dej: Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 40 min.

Fyld: Bland tomatpuré, hvidløg, oregano, salt og peber.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm.) på et meldrysset bord. Smør tomatblandingen på dejpladen og drys ca. 175 g af osten ovenpå. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver. Læg sneglene på en plade med bagepapir og tryk dem let. Drys resten af osten over. Lad pizzasneglene efterhæve i ca. 20 min. Bag dem 15 minutter ved 200 grader øverst i ovnen. Server dem lune.

Tip: Pizzasneglene kan efterhæve tildækket i køleskabet i 2-3 timer.
Silla d. 21-02-2006
Det kan godt betale sig at lave dobbleltportion. Hvis man som jeg har en miniovn, kan man mens det første hold snegle er i ovenen lave næste hold i mellemtiden. Det passer tidmæssigt. Andet hold efterhæver, så når de andre er i ovnen.

De smager også godt, hvis man putter lidt skinkestrimler i sneglene

johannes d. 12-04-2007
virkelig godt. endeligt kan jeg fylde sækken (legemsdel) med noget ordentligt æde istedet for alt det tomat sovs og toast brød

Anja d. 11-05-2007
jeg syntes det er en god opskrift, men kan man godt lade vær med at tage et fed hvidløg i ? for det er vi ikke så ville med.

Julius d. 12-10-2007
Den er virklig god prøv den everybody!

Camilla d. 24-01-2008
Dejligt med lidt afveksling når man nu er på SU-budget.
Olien kan sagtens spares helt væk, hvis man vil.

Line d. 05-03-2008
Rigtig gode, brugte dem rigtig meget i sommers til picnickurven. Er rigtig dejlige til fryseren så kan man bare tage et par stykker op til madpakken, så bliver den dejligt varieret.

Anders d. 10-09-2008
Super opskrift. Simpel, hvilket er godt eftersom jeg ikke er nogen haj i et køkken, langt fra. Hvis du kan gøre det her forkert bør du ikke engang være i nærheden af nogen der laver mad. :-)

Victoria d. 16-04-2009
De er super lækre, og nemme at lave.

Jeg vil dog forslå at man kommer skinke i, da det smager endnu bedre.

Smag og behag.. (-;

FEDE BJARNE d. 05-05-2010
DET HER KUNNE JEG SPISE HELE DAGEN :o

NknyGsLLZbF d. 19-07-2011
Yup, that'll do it. You have my arppeciatoin.

annette d. 17-08-2011
de er rigtig gode puttede lidt rugmel i grahamsmel i.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(