Pizzasnegle

Indsendt af:Gert Brigsted d. 06-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:90 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(94 har stemt)
 
Dej:
10 g gr (1/5 pk.)
1 dl lunkent vand
tsk groft salt
1 spsk vindruekerneolie
200 g mel eller pizzamel (ca. 3 3/4 dl)

Fyld:
1 dse koncentreret tomatpur (ca. 70 g)
1 lille knust fed hvidlg
1 tsk trret oregano
tsk groft salt
friskkvrnet peber
200 g revet ost
Dej: Rr gren ud i vand. Tilst salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage). Sl dejen godt sammen. Dk sklen, og lad dejen hve et lunt sted i ca. 40 min.

Fyld: Bland tomatpur, hvidlg, oregano, salt og peber.

Tag dejen ud p et meldrysset bord og lt den godt igennem. Tilst resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm.) p et meldrysset bord. Smr tomatblandingen p dejpladen og drys ca. 175 g af osten ovenp. Rul dejen sammen som en roulade og skr den i 16 skiver. Lg sneglene p en plade med bagepapir og tryk dem let. Drys resten af osten over. Lad pizzasneglene efterhve i ca. 20 min. Bag dem 15 minutter ved 200 grader verst i ovnen. Server dem lune.

Tip: Pizzasneglene kan efterhve tildkket i kleskabet i 2-3 timer.
Silla d. 21-02-2006
Det kan godt betale sig at lave dobbleltportion. Hvis man som jeg har en miniovn, kan man mens det frste hold snegle er i ovenen lave nste hold i mellemtiden. Det passer tidmssigt. Andet hold efterhver, s nr de andre er i ovnen.

De smager ogs godt, hvis man putter lidt skinkestrimler i sneglene

johannes d. 12-04-2007
virkelig godt. endeligt kan jeg fylde skken (legemsdel) med noget ordentligt de istedet for alt det tomat sovs og toast brd

Anja d. 11-05-2007
jeg syntes det er en god opskrift, men kan man godt lade vr med at tage et fed hvidlg i ? for det er vi ikke s ville med.

Julius d. 12-10-2007
Den er virklig god prv den everybody!

Camilla d. 24-01-2008
Dejligt med lidt afveksling nr man nu er p SU-budget.
Olien kan sagtens spares helt vk, hvis man vil.

Line d. 05-03-2008
Rigtig gode, brugte dem rigtig meget i sommers til picnickurven. Er rigtig dejlige til fryseren s kan man bare tage et par stykker op til madpakken, s bliver den dejligt varieret.

Anders d. 10-09-2008
Super opskrift. Simpel, hvilket er godt eftersom jeg ikke er nogen haj i et kkken, langt fra. Hvis du kan gre det her forkert br du ikke engang vre i nrheden af nogen der laver mad. :-)

Victoria d. 16-04-2009
De er super lkre, og nemme at lave.

Jeg vil dog forsl at man kommer skinke i, da det smager endnu bedre.

Smag og behag.. (-;

FEDE BJARNE d. 05-05-2010
DET HER KUNNE JEG SPISE HELE DAGEN :o

NknyGsLLZbF d. 19-07-2011
Yup, that'll do it. You have my arppeciatoin.

annette d. 17-08-2011
de er rigtig gode puttede lidt rugmel i grahamsmel i.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(