Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (39 har stemt) | | |
250 gram mel
50 gram smør eller margarine
300 gram sukker
4 æg
2 dl mælk
3 tsk bagepulver
1 tsk vanilliesukker
Fyld af:
125 gram smør eller margarine
100 gram kokosmel
250 gram brun farin
1/2 dl mælk
1: Æg og sukker piskes til en tyk masse. Mel, bagepulver og vanilliesukker blandes forsigtigt med den piskede masse.
2: Mælk og fedtstof koges og blandes nu forsigtigt i dejen, der hældes op i en smurt og melet bradepande (brug evt. bagepapir i stedet). Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca. 20 minutter.
3: Fyld: Ingredienserne til fyldet smeltes sammen i en gryde.
4: Når kagen er bagt, fordeles fyldet straks på kagen. Denne stilles nu igen i den varme ovn ved 225 grader og bages ca. 5 minutter.
Maria d. 26-09-2006Hvor mange personer svare kagen til?
Maria d. 26-09-2006???
Gert d. 28-09-2006Det kommer jo an på størrelsen af stykkerne, men vel omkring 10-12 personer... =)
???? d. 25-02-2007smager den godt???
mig=dig d. 22-11-2007nej
Gert d. 23-11-2007Det kommer vel an på personen. Selv er jeg helt pjattet med den (nok mest med toppen... :).
Mi d. 03-02-2010Hvis man pisker sukker og smør over et vandbad bliver kagen mere svampet :-)
Clike d. 08-02-2012hi??
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(