Kiksekage

Indsendt af:Gert Brigsted d. 07-02-2006
Antal personer:-
Tilberedningstid:20 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(12 har stemt)
 
3 hele æg (pasteuriserede)
150 gram sukker
1 tsk vanilje sukker
200 gram palmin
100 gram cacao
18-20 firkantede kiks
1: Hele æg, sukker og vanilje sukker piskes tykt og skummende. Palmin og cacao smeltes sammen til en jævn og ensartet masse, der røres i æggene lidt efter lidt, så æggene ikke skiller.

2: I en aflang sandkageform beklædt med bagepapir lægges chokolademassen og kiks i lag. Øverste og nederste lag skal være chokolade masse. Kagen stilles koldt til den er fast.
MMMM d. 01-05-2009
rigtig lækkert

Anonym knægt d. 01-05-2009
Det er bare dejligt

Ellen. d. 21-02-2010
Den ser lækker ud, men som vegetar ville jeg aldrig lave den, da palmin er svinefedt. :)


Knud d. 29-01-2011
Palmin er da kokosfedt.

carina k. d. 09-02-2011
Palmin er raffineret, bleget kokosfedt og har et højt indhold af mættede fedtsyrer. Palmin benyttes bl.a. i kiksekage og til kogning af klejner
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(