Indsendt af: | Gert Brigsted d. 07-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (12 har stemt) | | |
3 hele æg (pasteuriserede)
150 gram sukker
1 tsk vanilje sukker
200 gram palmin
100 gram cacao
18-20 firkantede kiks
1: Hele æg, sukker og vanilje sukker piskes tykt og skummende. Palmin og cacao smeltes sammen til en jævn og ensartet masse, der røres i æggene lidt efter lidt, så æggene ikke skiller.
2: I en aflang sandkageform beklædt med bagepapir lægges chokolademassen og kiks i lag. Øverste og nederste lag skal være chokolade masse. Kagen stilles koldt til den er fast.
MMMM d. 01-05-2009rigtig lækkert
Anonym knægt d. 01-05-2009Det er bare dejligt
Ellen. d. 21-02-2010Den ser lækker ud, men som vegetar ville jeg aldrig lave den, da palmin er svinefedt. :)
Knud d. 29-01-2011Palmin er da kokosfedt.
carina k. d. 09-02-2011Palmin er raffineret, bleget kokosfedt og har et højt indhold af mættede fedtsyrer. Palmin benyttes bl.a. i kiksekage og til kogning af klejner
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(