Indsendt af: | Jonas Ibsen d. 12-03-2006 |
Antal personer: | 6 |
Tilberedningstid: | 90 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (4 har stemt) | | |
25 g margarine
2½ dl letmælk
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk lys sirup
2 spsk solsikkekerner
2 dl sigtemel
5 dl hvedemel
Til pensling:
1 æg
Endvidere:
1-2 spsk solsikkekerner
Smelt margarinen i lun mælk og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse - ca. 1 time.
Del dejen i 13-14 lige stor stykker, tril dem til boller og sæt dem tæt sammen på en bageplade. Pensl med æg og drys med solsikkekerner.
Bag brødet ved 200 grader i ca. 15minutter.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(