Indsendt af: | Gert Brigsted d. 15-08-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (3 har stemt) | | |
25 g. gær
3 dl. mælk
450 g. hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
75 g. smør
Findel gæren i dejfadet, rør lidt af den lune mælk i og rør gæren glat. Kom resten af mælken i sammen med det meste af melet, salt og sukker. Rør dejen godt. Del smørret i klumper og rør det i dejen lidt efter lidt. Kom evt. lidt mere mel i. Dejen skal være lind og glat.
Del dejen i 12 lige store stykker, der formes til boller og lægges tæt sammen i en lille bradepande, beklædt med bagepapir. Sigt lidt mel over brødene og lad dem hæve til dobbelt størrelse.
Bages på nederste rille ved 225 grader C i 20 – 25 minutter. Afkøles på rist.
Kan serveres samlet og de enkelte brød brækkes af og deles i over og underdel.
aisha d. 16-04-2008eg synes persnligt det er en rigtig god opskrft den er fedtfattig on meget nem at tilberede.!
aisha d. 05-09-2011gå hjem og våk din luder
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(