Ananasfromage

Indsendt af:Sidsel Rue d. 21-09-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(11 har stemt)
 
3 bl husblas
3 æggeblommer
2 spsk sukker
½ citron
1/3 ds ananas
½ dl ananas saft
2 æggehvider
¾ dl piskefløde
1.Udblød husblasen i 10 min
2.Skål nr 1: Pisk æggehvider stive
3.Skål nr 2: Pisk fløden til skum
4.Skål nr 3: Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps
5.Bland ananas + saft i æggesnapsen
6.Smelt husblasen i vandbad eller i gryde
7.Afkøl med citronsaft og rør det i æggesnapsen
8.Vend hvideskummet og halvdelen af flødeskummet i æggeblandingen
9.Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den koldt
10.Lige inden servering pyntes fromagen med fløde
Sigurd Negerfiksen d. 22-01-2008
Jeg synes fandme det er en lækker opskrift, og super ros til kokken bag denne fantastiske opskrift ..
Jeg er fuldstændig imponeret !!
Det må jeg sige ! WOW

Louise d. 08-09-2008
Jeg må lige komme med en indvending: denne opskrift er ikke vegetarisk, da der er husblads i den og husblads er lavet af gris.

Dennis d. 16-10-2008
Til kommentaren ovenover:
Som vegetar kan du sagtens spise fx pektin, agar og carragen. Pektin findes naturligt i planternes cellevægge, mens agar og carragen er stoffer, der udvindes af rødalger.

Ellinor d. 17-03-2009
Husk at det aldrig kan betale sig at skifte ananassen på dåse ude med en frisk; syren i frisk ananas ødelægger nemlig husblasen og så har du ikke en fromage men en suppe:-)

Debbie d. 23-02-2010
Jeg synes selv den bliver bedst hvis den får lov at stå natten over i køleskab inden servering så den kan nå at blive stiv i konsistencen

SSonne d. 18-08-2011
Kære louise
husblads er ikke lavet af gris men af betanddele der også er i en gris og i andre dyr. Vi er faktisk lavet af de samme få atomer alle sammen. De er bare bygget sammen på forskellig vis. Og når du spiser din mad bliver den ingen lavet om til de samme små bestandele i din krop. Det er da noget fis...jeg kunne forstå hvis det var en art afkog eller havde en smag af det.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(