Ananasfromage

Indsendt af:Sidsel Rue d. 21-09-2006
Antal personer:2
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(12 har stemt)
 
3 bl husblas
3 ggeblommer
2 spsk sukker
citron
1/3 ds ananas
dl ananas saft
2 ggehvider
dl piskeflde
1.Udbld husblasen i 10 min
2.Skl nr 1: Pisk ggehvider stive
3.Skl nr 2: Pisk flden til skum
4.Skl nr 3: Pisk ggeblommer og sukker til ggesnaps
5.Bland ananas + saft i ggesnapsen
6.Smelt husblasen i vandbad eller i gryde
7.Afkl med citronsaft og rr det i ggesnapsen
8.Vend hvideskummet og halvdelen af fldeskummet i ggeblandingen
9.Hld fromagen i en serveringsskl og stil den koldt
10.Lige inden servering pyntes fromagen med flde
Sigurd Negerfiksen d. 22-01-2008
Jeg synes fandme det er en lkker opskrift, og super ros til kokken bag denne fantastiske opskrift ..
Jeg er fuldstndig imponeret !!
Det m jeg sige ! WOW

Louise d. 08-09-2008
Jeg m lige komme med en indvending: denne opskrift er ikke vegetarisk, da der er husblads i den og husblads er lavet af gris.

Dennis d. 16-10-2008
Til kommentaren ovenover:
Som vegetar kan du sagtens spise fx pektin, agar og carragen. Pektin findes naturligt i planternes cellevgge, mens agar og carragen er stoffer, der udvindes af rdalger.

Ellinor d. 17-03-2009
Husk at det aldrig kan betale sig at skifte ananassen p dse ude med en frisk; syren i frisk ananas delgger nemlig husblasen og s har du ikke en fromage men en suppe:-)

Debbie d. 23-02-2010
Jeg synes selv den bliver bedst hvis den fr lov at st natten over i kleskab inden servering s den kan n at blive stiv i konsistencen

SSonne d. 18-08-2011
Kre louise
husblads er ikke lavet af gris men af betanddele der ogs er i en gris og i andre dyr. Vi er faktisk lavet af de samme f atomer alle sammen. De er bare bygget sammen p forskellig vis. Og nr du spiser din mad bliver den ingen lavet om til de samme sm bestandele i din krop. Det er da noget fis...jeg kunne forst hvis det var en art afkog eller havde en smag af det.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(