Indsendt af: | Inge Andersen d. 03-12-2006 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (41 har stemt) | | |
1 pk bacon i tern
500 g oksefars
1 hakket løg
140 g konc. tomatpuré
½ dl vand
Peber
Hvidløg efter smag (pulver eller frisk)
500 g pastaskruer
Mornay sauce
Kog pastaskruerne 1-2 minutter mindre end der står på pakken. Hæld dem over i et ildfast fad/bradepande.
Rist bacon let af på en pande. Tilsæt oksefars og løg (og hvidløg) og rist godt af. Tilsæt tomatpure, lidt peber og vand. Rør det sammen og fordel det ud over skruerne og hæl til sidst en Mornay sauce over.
20 minutter ved 200 grader.
Servér græsk yoghurt, salat (evt tomatsalat/ græsk salat) og eller flutes til.
Mikkel Holck Madsen d. 09-08-2007Genial ret, dejlig nem at lave, og smager perfekt, smed lidt mindre pasta i, og så en god omgang mozeralla ovenpå de sidste 5 min i ovnen.
Andreas d. 29-06-2009Ganske god ret.
Nem at lave og ikke mindst billigt.
Niels d. 18-08-2009Hvor svært kan det være, folkens: Mozzarella.
Anonym d. 09-01-2010Dejlig opskrift. Jeg lavede den bare med bechamelsovs. Her er opskriften på den jeg normalt laver.
Bechamelsovs
50 g margarine
4 spsk hvedemel
7 dl letmælk
50 g revet parmesan
1/2 tsk revet muskatnød
Smelt margarinen ved svag varme i en kasserolle og drys hvedemel i mens der piskes. Når blandingen begynder at virke tør, tilsættes mælk mens der røres rundt. Sovsen varmes op inden der hældes parmesan ost i. Smages til med salt og peber.
Jonas d. 16-05-2011@Niels, du fattede det jo alligevel så hvad er problemet?
Rigtig god ret! kan klart anbefales.
Maja d. 13-08-2011Mmmm, lyder rigtig lækkert, og virkelig svært at fucke op.
Sim d. 18-01-2012Nikolaj, wtf???
Abdik d. 28-02-2012Hey Nickolaj, spændende opskrift, men hvor meget sperm bruger du til 500 gram oksefars? Og er det evt. pre-sperm?
På forhånd tak.
Morten d. 02-05-2012Lækker opskrift, og nem at lave! Tusind tak.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(