Whiskey Sovs (som hos Jensen's)

Indsendt af:Gert Brigsted d. 20-12-2006
Antal personer:4-6
Tilberedningstid:10 minutter
Fedtfattig:Nej
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(351 har stemt)
 
100 g smr
1 lille ds tomatpur (70 g)
l piskeflde
Lidt sukker
Lidt peber og meget salt.
2 tsk rosmarin
2 spsk whisky
Smr og tomatpur koges sammen.
Resten af ingredienser tilsttes herefter.
Saucen smkoger i 2-3 minutter.

Vigtigt! Der SKAL bruges piskeflde (38%), da sovsen ellers skiller!
Jytte & Kjeld, r d. 29-12-2006
Den er bare fantistisk god og nem at lave

Gert d. 02-01-2007
Start med 75 g smr og hold lidt igen med saltet, og smag s til, for at f "den helt rigtige smag"! :)

Frederikke d. 13-01-2007
Helt fantastisk sovs

Ulrik Mrch d. 15-02-2007
Har lavet denne sovs 5-10 gange smager kanon. Anvend smr fra bffer s bliver den bedre..

Karina d. 16-08-2007
Skal det vre en bestemt whiskey?

Gert d. 04-09-2007
Nej, det behver det ikke. Jeg bruger som regel Tullamore Dew, fordi det lige er den jeg har stende, men ellers bare en hvilken som helst whiskey. Bare det ikke er sdan noget som Jack Daniels eller whiskey-likr! :)

lennert t d. 24-09-2007
lol jeg elsker jer

Palle d. 19-03-2008
Elsker ogs dig Lennert

Mads d. 10-04-2008
Elsker den endnu mere og filmen "til dden jer skiller"

Heidi & Martin d. 03-01-2009
Vi er lige flyttet i lejelighed . og ved ikke hvordan man laver en GOD sovs.. :).. s prver lige denne her.. :)

Blgje d. 25-01-2009
cremefine 7% kan godt bruges uden at sovsen skiller,

Preben d. 09-04-2009
Hallj mand.. det er bare en pisse god saus.
total fedt

Jens W d. 04-06-2009
Faktisk hvis man anvander en whisky med lidt rget smag. som nogle single malts har smager den endnu bedre!!

Men det er selvf. en smagssag og pengesag :)

Bulder hermann issen d. 13-12-2009
Forrygende, andet har jeg ikke at sige til det..

Hamid d. 09-05-2010
syntes den er suveren

Yeauser d. 02-07-2010
Jeg har lavet whiskeysovs fr, bare ikke denne endnu. Jeg glder mig til at prve denne opskrift, da der skal bruges SMR! (Mums (Y!)

Michael Mnnich, Esb d. 13-07-2010
Sovsen fik mig til at komme i munden af glde. Find mig p facebook og kom og sut min fede mgpik. Hilsen michael mnnich, esbjerg statsskole 1.m :)

Michelle d. 09-11-2010
Den er rigtig god, men tror godt den kunne blive meget mere fedtfattig. Tror hverken det er ndvendigt med (s meget) smr eller 38% flde. Indkogningstiden er vel s bare lngere.
Og s kan den sagtens tle mere whisky :)

Men super lkker og latterligt nem at lave!

stev' d. 06-12-2010
nice nok :D

Ren d. 22-01-2011
Hber det er en god sovs skal selv lave den idag for frste gang men man skal altid huske ikke og putte salt i og evt peber fr man tilsmager den ellers kan den bliver delagt:D

buller d. 03-02-2011
kan man lave den dagen fr og s varme den op?

mariette d. 04-02-2011
Ja, den kan varmes op!

Kristian d. 09-03-2011
Jensen bruger Jack Daniels . den bruger jeg sku ogs !

Anonym d. 01-05-2011
ezqlzdiwhfobxjwkqsnwccjuzgrafy

Eddi d. 04-09-2011
Lige 3-4 gange s meget whisky og den er perfekt!

Luffe d. 15-09-2011
Jeg har lavet den med mlk, det kan godt lade sig gre.
Smager super!


specialone d. 20-10-2011
lkker med dobbelt whiskey

Ynk d. 21-10-2011
Tip:
Steg bfferne som du plejer. Held whiskey udover dem og st ild til det (Husk, der kommer en stor flamme!)
Pak bfferne ind i slvpapir og lad dem hvile.
Tilst flde, beauvais ketchup, rosmarin og sukker (evt p jeml). Bring det i kog. Evt. jvn sovsen hvis den nskes tykkere...
Smager mega godt og s ser det godt ud nr man flamberer :)
Jeg plejer at bruge Chivas Regal

Carsten Bonderup d. 28-10-2011
Lidt for meget rosmarin for min smag. Prver igjen i morgen med halvdelen.

kristian c d. 17-12-2011
Jeg har lige prvet den. For pokker den blev god. Og det med smr p jeml og jeg glemte helt sukker. Jeg brugte stdt rosmarin og s skal man slet ikke bruge s meget for smagen bliver kraftigere af det. Smrret var krgrden og det havde nok vret bedre med lurpak. Det var til hakkebffer men sovsen var god. Den skal bare lige ves lidt mere. Mske til mrbrad tror jeg.

Ronni hansen d. 30-12-2011
Jamen sovsen er da ok, men tror jeg holder mig til eatthemeat.biz der er nemme og billige opskrifter, men ogs de dyre retter

Lone Bagger Thomsen d. 31-12-2011
Prv at bruge barbecuesovs sauce, fra KRAFT, i stedet for tomatpure, i whiskysovsen.....smager helt fantastisk!!

Thomas d. 06-01-2012
God opskrift
virker ogs med 4 spsk Glenfiddich whisky

MIKLO LA CHEF d. 14-01-2012
Steg Nogen gode Boffer i deres eget fedt med lidt hvidlogs purre. flamber dem med whiskey. Lig dem i solvpapir. Bland 2 tsk rosmarin med 2 tsk sukker en sjat whiskey, salt peber og en lille smule tomat purre og lidt ketchup i en kop, mix det godt sammen.. whisky bruges med ojemal. alt med spurt og mad er ojemal.. smag og behag.. En alkoholiker kan sagtens lave en whskey sovs med en halv liter whiskey.. ellers smager den ikk af noget.. hald inholdet fra koppen pa panden, tilsat det sidste tomat purre og mere ketchup, flode og mere whiskey. bare hald fra flasken, sa du tror det smager efter din smag.. server med hasselbagte kartoffler manieret i salt peber og paprika.. evt nogen gronsager og nogen saltede chips.. Og en iskold coca cola.. Skal du i byen bland colaen med whisky. og skal du ikke i byen, gor det alligvel,nu har du alligvel kobt den.. Efter maden spiser du en god is. Og suger dig en ordenlig kokain snitte.. SA KAN DU MARKE DU LEVER !!! VELBEKOMME....

MIKLO LA CHEF d. 14-01-2012
Ps. FUCK MALK !! Sovs ska laves med flode og karlighed, det ved enhver !!!!!

Rikke d. 21-04-2012
Den er fantastisk


Anonym d. 22-04-2012
Fucking ulkker sovs!

Morten d. 07-05-2012
Virkelig lkkert.

Bob Marley d. 26-07-2012
Lavede sovsen med 0,4 gram god hash.
Tilsatte blot hashen til smrret nollet ud i klumper p maks 3 mm. i diameter.
Srg for at hashen er smeltet godt, og rr rundt i blandingen i omkring 5-8 minutter p ca. 1/3 varme, s alt hashen er godt oplst. Dermed srger du for at THC'en omdanner sig til hydroxy 11 (En anden type thc, der kan optages igennem maven), og derved kan optages igennem mad.

Vi var 2 personer om sovsen uden tolerance, blev godt skve, og det smagte fantastisk.
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(