Indsendt af: | Maria B. Jensen d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 70 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (32 har stemt) | | |
4 hele æg
4 dl sukker
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
4 dl mel
2 dl vindruekerneolie
6 dl revne gulerødder
Evt. lidt rosiner
Evt. finthakkede mandler
Glasur:
100 g flødeost naturel
50 g blødt smør
3 dl flormelis
1 tsk vaniljesukker
Pisk æggene sammen med sukkeret. Natron, vaniljesukker og kanel piskes sammen med æggene. Tilsæt nu bagepulver og mel. Rør olie, gulerødder og rosiner i melet. Kommes der også finthakkede mandler i, skal der kun bruges 3 dl mel. Kagen bages ved 160 grader i 50 minutter. Imens røres alle ingredienserne til glasuren sammen. Denne fordeles over den færdigbagte kage. Glasuren kan også drysses med mandelsplitter.
Maria B. Jensen d. 27-04-2005Denne kage er bare lækker... Prøv den... =o)
Gert Brigsted d. 10-05-2005Denne kage er rigtig god. Bag den kun til større forsamlinger, ellers ender du med at spise det hele selv! :)
Martin M Jensen d. 13-08-2007Dette er en vikelig lækker kage som kan bruges i alle anledninger, jeg valgte at undlade de 2 dl vindruekerneolie, for at den ikke skulle blive så fed, og den blev super god c",) god fornøjelse og varm anbefaling...
Signe d. 02-07-2008Rigtig god kage, man kan sagtens tilsætte næsten 1 kg gulerødder
nana d. 21-10-2008ja jeg synes at kage var vidunderlig, den ville jeg bruge fremover. Tak for den gode opskrift????????
Anonym d. 12-01-2009God opskrift :)
os d. 04-04-2009vi prøver den!
Sofie d. 25-04-2009Hvor mange personer svarer den ca til?
Nille d. 12-05-2009Den svarer til en bradepande på 30x25 cm ca... Og den er rigtig god med dobbelt glasur...
samantha d. 06-03-2011hvor mange personer svarer ingredienserne til :o)
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(