Thai kylling

Indsendt af:Elisabeth d. 08-08-2007
Antal personer:2-3
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Læs
Bedømmelse:
(57 har stemt)
 
1 pk (3-400g) kyllingefilet eller inderfilet
1 ds kokosmælk
½ pose frossen grøntsagsblanding (wok/thai udgave)
2 spiseskefulde rød karry pasta
Lidt olie varmes op på en dyb pande/sorterpande.
Karrypastaen svitses deri - Må ikke brænde på, men det fremhæver smagen at svitse karryen lidt!

Kyllingestykkerne skæres i mundrette strimler, tilsættes og brunes.

Grøntsagerne tilsættes.

Når det har svitset i nogle minutter, tilsættes kokosmælken, og det hele røres godt rundt.

Simrer videre under låg i 10 min.

Serveres med jasminris.
Anonym d. 22-11-2008
Smager virkelig godt, og almindelig karry kan sagtens bruges i mangel af karry pasta. Ægnudler er super til i stedet for ris

Rene d. 11-10-2009
Det smager bare SÅ godt! Virkelig, det her tager et kvarter at lave, og så spiser man som om man har kokkereret i flere timer... Unbelievable!

Anders d. 04-08-2010
I stedet for at bruge en pose frossen blanding, bør man lave grøntsagerne selv. Dette bliver altid bedre og ofte billigere:
2-3 løg (gerne 1 rødløg + 2 alm løg)
2 fed hvidløg
1 chili, efter smag.
Squash, kål, aubergine, peberfrugt, forårsløg, ramsløg, små græskar... Brug det der er billigt i dit supermarked eller besøg den lokale tyrker/araber-grønthandel.

alexander d. 03-03-2011
ja de er bore dejligt;)

Susan d. 11-03-2011
Bruger du en stor eller lille dåse kokosmælk?

Nick d. 07-08-2011
Brugte en lille dåse kokosmælk, måske lige i underkanten af sovs
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(