Thai kylling

Indsendt af:Elisabeth d. 08-08-2007
Antal personer:2-3
Tilberedningstid:30 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Nej
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(58 har stemt)
 
1 pk (3-400g) kyllingefilet eller inderfilet
1 ds kokosmlk
pose frossen grntsagsblanding (wok/thai udgave)
2 spiseskefulde rd karry pasta
Lidt olie varmes op p en dyb pande/sorterpande.
Karrypastaen svitses deri - M ikke brnde p, men det fremhver smagen at svitse karryen lidt!

Kyllingestykkerne skres i mundrette strimler, tilsttes og brunes.

Grntsagerne tilsttes.

Nr det har svitset i nogle minutter, tilsttes kokosmlken, og det hele rres godt rundt.

Simrer videre under lg i 10 min.

Serveres med jasminris.
Anonym d. 22-11-2008
Smager virkelig godt, og almindelig karry kan sagtens bruges i mangel af karry pasta. gnudler er super til i stedet for ris

Rene d. 11-10-2009
Det smager bare S godt! Virkelig, det her tager et kvarter at lave, og s spiser man som om man har kokkereret i flere timer... Unbelievable!

Anders d. 04-08-2010
I stedet for at bruge en pose frossen blanding, br man lave grntsagerne selv. Dette bliver altid bedre og ofte billigere:
2-3 lg (gerne 1 rdlg + 2 alm lg)
2 fed hvidlg
1 chili, efter smag.
Squash, kl, aubergine, peberfrugt, forrslg, ramslg, sm grskar... Brug det der er billigt i dit supermarked eller besg den lokale tyrker/araber-grnthandel.

alexander d. 03-03-2011
ja de er bore dejligt;)

Susan d. 11-03-2011
Bruger du en stor eller lille dse kokosmlk?

Nick d. 07-08-2011
Brugte en lille dse kokosmlk, mske lige i underkanten af sovs
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(