Indsendt af: | Peter Bib d. 01-12-2007 |
Antal personer: | 4 |
Tilberedningstid: | 60 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (6 har stemt) | | |
1 salatagurk
Groft salt
1 dl eddike
2 dl vand
2 dl sukker
salt, peber fra kværn
Kog en lage af eddike, vand og sukker og lad den køle helt af.
Skær agurken i skiver, og lad dem trække en halv time med groft salt i en si. Smid det afdryppede vand ud, det er bittert.
Skyl skiverne under vandhanen.
Hæld lagen over de skyllede skiver, og smag til med salt og peber.
Lad salaten trække mindst en halv time.
Der er endnu ingen kommentarer til denne opskrift!
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(